måndag 14 juli 2014

Sommarträning, Lagesson och Tim Cahill

En regnig uppstart på årets sommarträning...
Idag 14 juli. Full fart på Borgholms IP under Victoriadagens firande. Full fart också nere på ett regnigt Bergaviks IP där blåränderna trampade igång träningen efter 14 dagar semesterledighet. Tränarduo Ola P och Jocke Lantz inledde "höstupptakten" med varierande spel- och avslutningsövningar. Såg riktigt piggt ut emellanåt även om "timeingen" lyste med sin frånvaro till å från. Pigghetspremien, denna första sommarträning, tilldelas:
  • Robin Karlsson
  • Mathias Jung
  • Emil Sjöstedt

Träningen avslutades med en riktig rackarlöpare. Som vanligt såg lagkamraterna bara ryggtavlan av Albin C. Löpargener format XL. Tur att det gick att hänga på staketet...utpumpade blåränder...


*****

Johannes Lagesson kör rehab...
Fick några ord med Johannes Lagesson, som såg riktigt träningssugen ut, men som ännu har en bra bit kvar innan benskydden åker på.

Status, Lage?
- Vadbenet har läkt ihop bra men det kommer att ta tid. Smärtan finns där å jag haltar rejält när jag försöker jogga. Svårt att sia hur lång tid det tar men det vore riktigt, riktigt kul om man kunde vara tillbaka till hemmamatchen mot Liffen. Det är bara att kämpa.

Vad säger du om årets VM-fotboll?
- Riktigt gott. Mina favoriter Tyskland tog ju guld.

Någon spelare som stack ut?
- Måste säga att Robben imponerade stort. Sjukt bra sett över hela VM. Kul också att se Alexis Sanchez i Chile. En klasspelare. En spelare som jag knappt hört talas om tidigare men som såg vass ut var Belgiens unge anfallare Divock Origi. Spännande spelare.

VM:s mål?
- Det måste bli Tim Cahills volleykanon med fel fot. En riktigt klassmål.

Kör hårt med "rehabben" nu Johannes
- De vet du.

*****
Återkommer med några rader framöver om höstens nyförvärv Ludvig Holmertz. Nu är vi igång igen. Gott / BloggarBill


Inga kommentarer: