måndag 19 december 2011

Julklappar 5

Ny vecka. Nya möjligheter. Nya klappar varje dag.

 
 
Lagledare Per "PG" Gustafsson får en T-shirt av bloggen i julklapp. Frågan är bara vilken text som det bör stå på PG:s ryggtavla under Bergamärket. Faktum är att det blir ni spelare som får utse T-shirt och text. Det finns sju alternativ att välja på här till höger ute i enkäten. Tryck i ditt textbidrag så att PGponken får den klapp som han förtjänar. På julafton stängs enkäten och vi vet vilken tröja PG bär 2012...
 
 
Ola Håkansson har precis blivit pappa. Grattis. BergaBloggen ger Ola och minstingen en årsförbrukning av blöjan "Libero". Med en sådan blöja (uttalet är inte detsamma som fotbollstermen) är det ju dock självklart vilken postion Lill-Ola kommer att ha i laget när han växer upp. Längst bak, med bra spelsinne och blick för att styra, precis som pappa. 
 
 
Ungtuppen Christoffer Axelsson börjar växa in i målvaktskostymen. Lite fler muskelgrupper på kroppen skulle dock göra susen, så unge Axelsson får ett årskort på Malkars gym. Kör hårt. 
 
 
BloggarBull får överta min gamla kamera så att hans bilder kan hålla samma skärpa och klass som mina här på bloggen. För det är väl inte fotografen det hänger på? 
 
 
 
Kalmar FF:s hårdföre mittbacksgigant Tobias Carlsson får Henrik Rydströms memoarer, Jag Henke. Även en viss Zlatan får ett undertecknat ex.
 
 
Bjussa på en klapp du också. Skicka den via fältet "Kommentarer" här nedan BloggarBill
 

Inga kommentarer: