tisdag 20 december 2011

Julklappar 6

Julmust och skinkspad. Herrejävlar, klappregnet fortsätter...

 
 
 
 
IFK Bergas egen duracellkanin Albin Carlsson får erbjudande om att spela Duracell-Dino när den tecknade serien nu ska spelas in i verkligheten. Albin får huvudrollen med motiveringen "han är som ett litet kärnkraftverk av ren naturkraft". Vad månde bliva?




Man blir stolt. Några av blåränderna har skickat in en video när de jammar med en cool gästartist. Njut av skådespelet. Tårögd är bara förnamnet.



Allas vår snabbpratande Jalal Eliassi får en skruvad julklapp från BergaBloggen. Efter dialog med Omar "Gudfadern" Eliassi, Peiman Eliassi och ytterligare 144 Eliassis i länet så är beslutet taget. Jalal hedras för sina insatser i Kalmar AIK och IFK Berga med ett eget "adelsmärke". Fr o m 2012 tilltalas Jalal som Sir Jalal Eliassi. Skruvat förstås, men ruskigt stort i Eliassikretsar.  
 
 
 
 
Irma Rydasp får en egen karikatyrbild nere på Bergas "Wall of Fame". På bilden ser man en hemmamatch på Bergavikens IP, där Irma tar hand om en lårkaka på Tobias Jacobsson, samtidigt som hon fyller på vattenflaskorna, pratar i telefon med kommunens planansvariga och lägger in en blänkare på Facebook.   





Johnny Elm, pappa till fotbollsbröderna David, Viktor och Rasmus får ett eget bankfack i Spermabanken of England. Johnny får också gratis inträde till samtliga Bergamatcher under all framtid, inklusive två kokta med bröd i paus. Efter "insättning och uttag" i Spermabanken erhåller IFK Berga som motprestation 25 % på kommande fotbollskontrakt. Känns som en kassaskåpssäker deal för Berga.
 
Vem vill du "klappa" till? Gör det i "Kommentarer" här nedan...
 
P.S Glöm inte att sätta ditt textförslag till PGponkens t-shirt i enkäten till höger.

Inga kommentarer: