onsdag 9 november 2011

Nu rustas det i klubbstugorna.



Sakta men säkert börjar man skönja nästa års begivenheter i Division 3. På träningarna runt om i Smålands djupa skogar och Ölands flacka landskap testas nya och återvändande namn.
Även i IFK Berga rör det på sig med ett och annat gästspel på Gasten. Målvakter har för ovanlighetens skull blivit en bristvara inom föreningen. Efter att ha haft överskott de senaste åren står vi tydligen på noll just nu men kommer nog inom en snar framtid vara vara löst. "Silly Season" ryckten gör att "Lelle" och Robin kan vara på glid, den förste på grund av studier och den andre uppåt i seriesystemet. Det är dock bara rykten så hoppet finns kvar att vi även nästa år får se dom i den helvita dressen.



Hur går det då för våra lokalkonkurenter?
Ja Färjestaden har fått en konstgräsplan som ökat deras möjligheter till bra vinterträning men på spelarfronten ser det oroväckande turbolent ut. Tappet kan bli stort eftersom Lindsdal rycker i flera. Det är nog många Öländska hjärtan som känner viss oro inför hösten innan truppen satt sig.
Nykomlingen Bergkvara (vilka jag tar tillfället i akt och hälsar välkomna) är det tyst om såväl plus som minus. Att det kommer krävas tillskott vet vi allt för väl eftersom klivet är stort.
Nybro tappar Björklund och någon till men satsar på nya unga spelare och ser intressanta ut inför nästa år.




IFK Berga fortsätter att bygga laget och föreningen enligt de satta visionerna som löper fram till 2020. Inte minst i denna helgen som kommer då så gott som alla ledare och styrelse träffas på Hotel Strand i Borgholm för en uppföljning och befästande av de satta målen. Hela föreningen skall lyftas mot höjderna och av det skall det skördas framgångar.
Med stor tillförsikt ser jag fram emot inte bara nästa år utan många där till.

Nu är det bara 154 dagar kvar till seriepremiär!!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: