onsdag 30 november 2011

Käftsmäll




En käftsmäll är också en
beröring Sv FF. Ta till er
det inför 2012 !!!

Kommentarerna efter Sv FF:s svek (se föregående blogginlägg) kring serieindelningen har haglat några dagar. Många uttrycker sin bestörtning kring hur frågan hanterats och det grymtas till och med i den kungliga huvudstaden över hur processen slussats fram till ett beslut, som inte en jävel kan förklara logiken kring. Uselt. Eller rättare sagt, uruselt. Om inte annat så förväntar vi oss "räfs å rättarting" internt på fotbollsförbundets kansli och en ärligare process inför kommande år. Punkt slut. 





Vi tackar även för support i denna fråga från våra grannklubbar, föreningar från Östergötland och övriga fotbollsintresserade. Även vår lokale bloggikon, Markku Ahonen, gör tummen upp för BergaBloggen i sitt senaste inlägg. Markku skriver, "ett brev mitt i solarplexus på ett allt annat än ett lyhört förbund. Bra skrivet...".

Vem får jackpott i årets Silly S ?
Silly-Season-Dagarna rinner snart ut ur timglaset å frågan är hur stor spelaromsättning det blir i klubbarna runtikring. Har varit nere och kollat in några träningar med Blåränderna på Gasten och jag hoppas att Ordförande Mårtensson och tränarstaben lyckas knyta lite nytt fotbolls-IQ till Bergavikens IP. Vi har en spännande trupp i många avseenden, men lite nytt spetsblod skulle ändå smaka fågel. Håll ögonen öppna på hemsidan, skulle inte förvåna mig om vi får några "signade spelare" inom kort...  



December är en hektisk månad ur många avseenden. Plocka redan idag fram almenackan och plita in de dagar blåränderna lirar fotbollscup i december och januari. Sätt ett stort blått X för Annandagen och Nyårsafton i Kalmar sporthall och ett lika stort X för den 8 januari då kampen tas på rinken i Nybro.

Jävlar i min låda. Snart vankas det match igen / BloggarBill






Inga kommentarer: