onsdag 5 december 2012



Samma visa, väder varje år!


December och tjugo dagar tills det lackar mot jul. December och snö med bitande kyla, ingen träning på en snötyngd och ouppvärmd Gasten. Tja allt är sig likt i denna del av Sverige. När det vita dunet sakta faller från skyn väntar farbror Kaos bakom hörnet.

Det är detta vi betalar för!






De flesta serviceföretag rättar sig efter kundens behov och styr verksamheten efter densamma dock finns det andra som ganska snabbt bestämmer vilken tid behovet får finnas. Efter klockan 15.00 får det inte falla någon snö för då har vi slutat, känns det igen. Tänk om läkaren sa så, nja klockan har gått ut så vi kan tyvärr inte stoppa din blödning. Brinner det, men klockan är ju efter 15.00 så ring igen i morgon. Taxi var god dröj har vi ju hört men till slut så har det dock kommit en. Kanske kommunen skulle se över sin verksamhet så den passar konsumenten som betalar för snöfria planer.

Vi närmar oss nyår och det nya 2013 skall skålas in. Förväntningar skall sättas och hoppet till framgång sätts. Då är det ganska lätt att bli lite nostalgisk och göra en återblick på det som varit. Minnas alla sköna stunder i det passerade året och glädjas över alla framgångar.

 Besvikelserna har vi ju stoppat undan långt in i garderoben där inte ens hin håle hittar dem. För mig var IFK Bergas framgångar i trean ett av de största minnena detta år. Därför kommer det någon gång under veckan sättas upp en bild som minne i killarnas omklädningsrum som summerar året som blev IFK Bergas bästa genom tiderna. Hittills får jag väl säga för alla rekord är ju till för att slås.
Skall revideras lite men nästan klar!




Det blir min julklapp till alla som gjorde bedriften, och ett stort tack! Ett litet smakprov bifogas.








Till sist, har du problem vad du skall ge i julklapp. Tänk på att en gåva blir en dubbel glädje.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser ut att bli ett härligt minne från fotbollsåret 2012!
KANON-tack!