söndag 20 april 2014

Hemmapremiär i tvåan

Historisk hemmapremiär imorgon Annandag Påsk kl 15.00 mor Karlskrona
Marcus Mårtensson, Simon "Tjappe" Gustafsson, Philip Adamsson, Robin Karlsson och Johannes Lagesson bjuder in...

Välkomna till Bergaviks IP imorgon, annandag Påsk, kl 15.00. För första gången i historien spelas det division-två-fotboll på Bergaviks IP.
- Naturligtvis en speciell händelse i IFK Bergas 81-åriga fotbollshistoria, säger ordförande Michael Mårtensson. Samtidigt är det en match av många i en tuff serie och vi ska inte överskatta dess betydelse.
- Jag hoppas på publikfest och trevlig fotboll, summerar Mårtensson.

Blåränderna gjorde bra reklam senast då man premiärvann borta mot Nosaby med 3 - 0. Dagens motståndare är dock klassen bättre och vann vårens träningsmatch lagen emellan med 1 - 0 efter en  bra match. Karlskrona öppnade årets serie med en förlust hemma mot BW 90 och lär vara revanschsugna på att plocka poäng. Sett till träningsmatchen senast är det ett spelade lag som praktiserar ett tempostarkt passningsspel över hela banan. Så upp till bevis bergaboys. Nu gäller det att tagga upp tuppfjädrarna och ta de extra löpstegen. De kommer att bli guld värda när vi summerar årets tabell. Glöm inte det.

*****


Fokus på fasta situationer...
Vid kvällens träning fokuserade tränare Ola P på positionsspel och hörnor. Hoppas vi får positiva besked i morgon. Vibbarna är bra. Nu kör vi. 

*****
Gå in på Guldfemman och sätt din Bergafemma. Idag är det sista chansen att coacha blåränderna 2014.

*****
Imorgon syns vi nere vid kanten av Kalmarsund och stöttar killarna / BloggarBill

Inga kommentarer: