torsdag 28 augusti 2014

SuperDerby - Krossar vi 1 000-vallen ?

Vi kommer ta fighten på läktarn...vi kommer ge järnet för att heja fram Berga...

Gör som IFK Bergas pojklag 03. Ta kampen på läktaren å stötta blåränderna i superderbyt mot Liffen nu på lördag. Visst vore det häftigt med en maffig blåvit inramning. En tolfte hemmaspelare helt enkelt. Ta med grannen, svärmor och ring in jouren. Kl 14.00 drar vi igång härligheten. Kalle Rosén har krattat i manegen och mattan är av Guldfågelnklass.


Parkeringsplatser på lördag...
Kom tidigt. Kommunen har visserligen fixat så att det ska gå att parkera även på C- och D-plan, men har du möjlighet så låt bilen stå hemma. Siktet är inställt på publikrekord (mer än 673 åskådare) å visst faan ska vi gå för att spränga 1 000-vallen.

Det är två formstarka lag som möts. Liffen går för 6:e raka segern (!). Berga fick stryk senast mot Vimmerby, men hade dessförinnan 9 matcher (!) utan förlust. Tror det blir en riktig kraftmätning i derbyt. Svårt å tro att någon viker ner sig.
 
Budskapet är enkelt blåränder. Det är så jävla gott å vinna. Glöm aldrig det. Därför tar vi de extra stegen. Därför visar vi attityd i närkampsspelet. Därför går vi för tre poäng. Därför sjunger vi segersången prick 15.52 / BloggarBill
 

Inga kommentarer: