torsdag 4 oktober 2012

Busshållplatsen

 
Blårändernas seriesegrande B-lag avslutade året med en förlust, 4 - 1, mot Kalmar AIK på ett höstlikt men belyst Fredriksskans. Inte mycket att säga om då blåtopparna (för övrigt gulklädda (!) kvällen till ära) mönstrade ett bra gäng. Vi var aldrig riktigt nära sett över 90 minuter, även om vi hade 1 - 1 i paus, efter mål av Svante Ingelssson. Vi bytte ut några rutinerade pjäser i andra halvlek och hade nog behövt dessa på plan för att matcha AIK tiden ut. Ändå en godkänd insats med massor av ungtuppar som nyttigt nog får känna på seniorfotbollens rytm och vardag. Fortsättning följer.

Denna kväll var det dock det lite mer erfarna gardet som hade framträdande roller. Mina topp tre denna afton:

Albin Carlsson är tillbaka i gammalt gott slag. Har haft en liten formsvacka efter skador och sjukdomar - ganska självklart egentligen - men visade nu gryende storform med massor av spring i benen och en kroppshållning med attityd och stort självförtroende. Går det helt enkelt att hålla "vår naturlige" yttermittfältare utanför startelvan i helgen?

Mathias Lindberg höll ihop laget föredömligt från sin mittbacksplats. Var nästan felfri i sitt passningsspel och höll i ratten i uppspelsfasen. Visade dessutom klockren inställning matchen igenom och pushade på laget som en kapten ska göra.

Ludvig Olsson har under hösten haft klippkort på mina topp-tre-utnämningar i B-lagets matcher. Visar fortsatt piggt steg och visar fortsatt härlig inställning till att vilja vara delaktig i såväl det defensiva som offensiva spelet. Visst finns det lite att önska i passningsspelet, men vilken höst, Ludde.

                                                                -----------------------------

Nu kliver vi snart av vid sista busshållplatsen, blåränder. Till helgen spelas sista omgången av division tre nordöstra och frågan är var vi hamnar när vi väl är framme 16.48 på lördag. I nuläget är vi på plats tre i serien, men fortfarande finns chansen att vi stiger av som etta eller kvalande tvåa.

Kom ihåg. Vi kan bara påverka vår egna prestation och därför hoppas jag att nedanstående nyckelord visar vägen till den insats som fodras på lördag mot Kenty. Lycka till, blåränder. Jävligt mycke lycka till / BloggarBill

Insikt
Föreningskänsla
Kamp

Beslutsamhet
Engagemang
Rörelse
Glädje
Alternativt krigar ni för ordförande Mårtensson som fyller 50 år denna dag...

Inga kommentarer: