onsdag 26 mars 2014

Rydström till IFK Berga




IFK Bergas assisterande tränare Joakim Lantz återförenas med Kalmar FF:s nr 8, Henrik Rydström,
 som ikväll satte sin namnteckning på IFK Bergas övergångspapper.
Bilden tagen vid en träningsmatch tidigare i år...

BergaBloggen plitar vanligtvis ner bokstäver och meningar varje söndag i mars. Idag gör vi ett undantag. Trots att det är onsdag så kommenterar vi dagens "after-silly-season-stänkare", Rydström till Berga.

Fick tag på en helnöjd ordförande Mårtensson ikväll.
- Jag är naturligtvis riktigt, riktigt, glad över att Henrik Rydström ritat på för IFK Berga idag. I dagsläget är signaturen förutsättningslös och vi ser det som en backup. Mycket handlar naturligtvis om hur Henke kan kombinera detta med sitt huvuduppdrag som tränare för Kalmar FF:s U 17-lag, säger Mårtensson.

- Men självklart är min förhoppning att han ska kunna medverka i ett gäng matcher i den blåvita dressen. Om jag sa något annat skulle jag ljuga, konstaterar Mårtensson.

Ordförande Mårtensson fick se sitt kära IFK Berga ta steget upp till tvåan under 2013. Då fyllde föreningen 80 år.
 I år, 2014, har ordföringen signat Kalmar FF-legenden, Henrik Rydström. Säga vad man vill om Mårtensson,
 men han ger sig inte i första taget när han får vittring...lycka till under det 81:a året

- Rydström är ju en profil med stort P som vi kommer att få stor nytta av i hela föreningen. Hans erfarenhet och kunnande, både på och vid sidan av planen, är ju bevisligen mycket stort. Jag hoppas och tror att han kommer att bidra till att "utveckla och härda" vår unga trupp med sin professionella inställning. Men som sagt, vi tar en sak i taget och får se hur det hela utvecklar sig framöver, avslutar ordföringen.

*****
Fick tyvärr inte tag i Rydström ikväll men BergaBloggen hoppas att få se honom i tighta byxor och slimmad tröja nere på Bergaviks IP, 2014. En fotbolls- och modeikon har hittat ner till kanten av Kalmarsund. Känn dig varmt välkommen till IFK Berga, Henke

*****

Återkommer lite längre fram med kommentarer från Herr Rydström / BloggarBill

Inga kommentarer: