tisdag 1 april 2014

Mot filmfestivalen i Cannes

Snart på en filmduk nära dig...

Vid kvällens fotbollsfika fick blåränderna en rejäl överraskning. Ordförande Mårtensson informerade truppen om att spelarna kommer att följas av ett filmteam under 2014. Filmbolaget Sports X Media har beslutat sig för att göra en fotbollsdokumentär under rubriken "Hej å hå division två". Glädjande nog valdes IFK Berga ut bland ett flertal "divisiontvåföreningar" i Småland. Enligt obekräftade rykten sägs Henrik Rydströms övergång till Berga vara huvudskälet till att bergaboysen nu blir "filmstjärnor".

- Jättekul naturligtvis, säger ordförande Michael Mårtensson. Det kommer sannolikt att kännas lite ovant till en början, men all erfarenhet av liknande realityserier är att man snabbt glömmer bort kameramän och uppträder naturligt och spontant.

spelartruppen togs beslutet emot med skratt och applåder. 
- Inte ofta man får tillfälle att agera filmstjärna, säger lagkapten Tobias Jacobsson med ett snett leende. Nu tror jag att många av killarna kommer att fortsätta på gymmet och kanske lägga ytterligare tid framför spegeln. 

Sports X Media kommer att följa laget under hela 2014 och dokumentären förväntas ha premiär i mars 2015. BergaBloggen ser verkligen fram emot premiären. I år blir det mycket att skriva om / BloggarBill 

1 kommentar:

Anonym sa...

Ölandsbladet med Stenberg var nog sämst men Bergabloggen ligger inte långt efter.