torsdag 15 maj 2014

Liffen, Stegen och en videoklassiker

Liffenspelarna Mergim, Witte, Deurell, Zana och Serell spänner musklerna inför morgondagens derbykamp...
Mindre än 24 timmar kvar till Super-Derbyt ute på Guldfågeln Arena. Klockan 19.00 imorgon kväll smäller det. Lokalfotboll när den är som bäst. Rivalitet, spänning och fotbollsfest.

Till dagens blogg bjöd jag in Wittberg & Compani från Liffen. Ni förfogar över text å bild var mitt budskap. Ge oss era tankar inför derbyt. De gulsvarta tog stafettpinnen och här kommer bokstäver å pixlar. All kursiv text kommer från fiendeland i norra förorten.

Äntligen dags för derby igen!

Det var ett soligt och varmt Fjölebro som mötte spelarna på kvällens träning, dagen innan morgondagens stora fajt! Dagen till ära så byttes plastgräset ut mot riktigt, vilket alltid är lika välkommet. Ganska lugn och skön träning, lite kvadraten följt av gnuggande i 11-mot-11-spel sen var det bra. Behövs inte mer dagen innan, alla vet vad som gäller! Det lär som vanligt handla om ett försiktigt ställningskrig i början, som sen bara handlar om krig, och det laget som gör minst egna misstag vinner matchen. Klassisk derbyrecept.

Om träningen bara var en timme så var kön till sjukgymnast Jimmy minst lika lång, liknade ett tag kön till Krögers runt midnatt en lördag. Det var massage, tejpning, stretching osv. Längst tid tog som vanligt Jocke som gillar att gotta sig på massagebänken.


Här kommer lite surr från omklädningsrummet kring matchen imorgon.

Mergim Pllana:  - Jag tror vi vinner med 2-1 och jag avgör själv.
Joakim Deurell:  - Seger med 2-0. Får se upp särskilt med Marcus Rydasp om han spelar!
Zana Eliassi: - Vinst med 3-1, tror på finlir hela matchen. Hoppas få se mycket show! Mårtensson är farlig i Berga, får inte ge honom för stora ytor.
Daniel Serell: - 3-1-seger. Tror på storpublik, 3200. Håller Lagesson som deras farligaste spelare.

Verkar vara två optimistiska lag som kommer till spel imorgon. Hoppas att så många som möjligt tar sig till GFA så det kan bli en folkfest!

*****


Augustsson, Fjädern, Benny, Elias och Albin bjuder på segergest...

Passade på att titta ner till blårändernas träning på Bergaviks IP i kväll. Truppen körde lite avslut och fasta situationer. BergaBloggen ställde frågan till några av killarna om de kunde tänka sig att presentera en ny mål- och vinnargest ifall det blir tre pinnar imorgon. Efter en liten stunds funderande så lanserades "Stegen", en vinnargest som betyder att vi kliver upp i tabellen. Hoppas jag får se "Stegen" imorgon, killar / BloggarBill.

*****
P.S. Antar att ni sett Elias Håkanssons dunderrulle på youtube. Vilja. Våga. Vinn.
DerbyDax

Inga kommentarer: