tisdag 21 juni 2011

Rubank


Trots seger för B-laget, en lätt avhyvling...

Match för B-laget igår borta mot Nybro. Vinst med 4 - 2. Två mål av Fjädern, ett mål av Martin och så satte Tobias en straff efter att Fjädern fällts. Självklart starkt med sjunde raka segern, men man vann inte mitt hjärta igår. Om jag hyllade bilagan senast för en sjutusan till inställning och bultande blå hjärtan så måste, om inte motorsågen fram, så i alla fall den lilla rubankhyveln svingas i dagens blogg. Igår var det ingen geist, igår var det bleka blåränder som inte spelade med hjärtat och som emellanåt visade upp ett passningsspel där man nästan kunde tro att alla på plan hade samma dräkter. Hujedamig. Låt vara att det var en miniplan (helt otroligt att Nybro tillåts lira sina matcher i trean på denna träningsyta). Låt vara att det var konstgräs, som gjorde att blåränderna hade svårt att komma in i matchen. Låt vara att Nybban matchade ett hyggligt starkt lag i den första halvleken. MEN, nej, det ursäktar inte vår inställning bergaboys. Halvdana och halvhjärtade aktioner ger inga guldstjärnor och normalt sett inga poäng heller. Nåja. Den andra halvleken bjöd på bättre Bergaintentioner och vi tog över matchen och vann fullt rättvist. Å sju segrar är det ingen som tar ifrån oss.  
 
Dagens triss i topp delas ut till:
 
  1. Ola Håkansson, den "gamle nybroiten" stod upp bra och visade att man med lite smartness och fränt duellspel i rätt lägen kommer långt. 
  2. Muharem, spred lite bollar i första halvlek, men visade upp en härligt fighterinställning och bra löpvilja i hela matchen. Stark. Utropstecken. 
  3. Adam Andersson, kom in i andra halvlek och visade prov på bra passningsfot och offensiva utflykter när tillfälle gavs. Klok. 
 
 
 
Imorgon onsdag är det sista hemmamatchen på Bergaviks IP kl 19.00 innan sommaruppehållet. Blåränderna möter topplaget Moheda och har även samma gäng veckan därpå, fast då borta naturligtvis. En tuff avslutning innan sommarvilan må jag säga. Fast å andra sidan har vi matchat topplagen bra (förutom OAIK), så visst finns det hopp om poäng imorgon. Nya förutsättningar ger nya möjligheter, blåränder.
 
Blåställ, blåränder...
Moheda kommer med skyttekungen Sebastian Haraldsson, som hittills stänkt in nio strutar. Honom får vi hålla i strama tyglar, samtidigt som vi måste fylla på och komma till avslut i egen offensiv box. Något säger mig att är vi på tårna och tar jobbet, så tar vi också poäng / Bloggarbill  

Inga kommentarer: