måndag 27 juni 2011

Så kom den, förlusten.



Semestertider med sol och bad samt en och annan liten färdknäpp innanför västen. Jo så är det nog för de flesta i vårt avlånga land just nu men för vissa återstår ett antal veckor inan man får njuta av den sötman.
Efter att ha set dagens drabbning mellan Lindsdals IF och iFK Bergas bilagor kunde man tro att de flesta spelarna tagit semester. Första halvlek var nog den sämsta jag sett bilagan spela och det var ett under att hemmalaget inte pytsade både en, två och tre gånger. Inget stämde för de våra.
I andra blev det lite bättre trots att svängdörrarna öppnades likt en saloon i vilda västern. Man både tog och bjöd på mål i parti och minut. Slutresultatet slutade på hemmaseger med 5-2. Visst har alla rätt att göra en dålig match men den rätten kan man bara kräva om man gör sitt yttersta. Det går inte och tro att man vinner en match genom att bara sätta ut skorna.
Detta var nog undantaget som bekräftar regeln så jag ser redan fram mot bilagans nästa match där gruvlig revasch kommer utkrävas. Vi är ju inte serieledare för intet så en förlust skall vi ju resa oss ur och gå mot nya triumfer.
På tal om triumfer, våra röda bröder stod för en sådan ikväll genom att bortaslå "Peking" med 2-1. Starkt gjort! En dubbel mot Trelleborg nu så blir det fest mot Helsingborg på Guldfågeln Arena.
Njut av värmen och vila upp er ni som har semester. Den går fort så ta till vara den.
God natt!

Inga kommentarer: