tisdag 7 juni 2011

Efter regn









Det ser ut att bli åska ikväll vilket för många känns skönt efter en lång tid med pressande värme. Men glöm inte att efter regn kommer alltid sol. Likt allt annat finns det inte något som kan bli bättre. Mullret i Oskarshamn har nu lagt sig och en spirande sol närmar sig Bergavik via seger i Alstermo med bilagan samt oavgjort för U-truppen mot SSG.
B lagets match mot Alstermo såg jag tyvärr inte men enligt raporterna såg det mycket bra ut. Serieseger hägrar efter att fortfarande vara obesegrade.
Däremot såg jag U lagets match mot SSG. Förutsättningarna ter sig olika inom föreningar. SSG mönstrade ett lag som man klart och tydligt kunde se att en halvlek sen ?????? Mycket riktigt, SSG ledde med 3-1 efter att med råstyrka och fysik gett allt. När sedan orken tog slut, och då menar jag verkligen slut så sprang våra ungtuppar runt dom som om dom vore stenstoder.
3-3 och mycket mersmak på ett segermål. Måste dock poängtera en sak, vilken klubbkänsla dessa småföreningar har. Det finns alltid folk som ställer upp så att det blir match, strålande.
På lördag är det en höjdardag för fotbollsälskare som mig. Först tre poäng på Bergavik mot Lyckeby, därefter ger jag mig av mot Guldfågeln Arena. Tre poäng till våra röda bröder mot Gefle, vad kan bli bättre. Jag ser redan åskmolnen ge sig av .
Innan jag nu lutar mig tillbaka i fotbollsfotöljen för att se Sverige-Finland (där di gulpe vinner för Zlatan är ju inte med) avslutar jag med två mycket enkla rebusar.
OCH
OCH

1 kommentar:

BloggarBill sa...

Kära Bull, det är svårt att få igång kommentarer här på bloggen... Jag har dock kollat in dina rebusar och skulle kunna säga så här...

... det ser ut av vara två spelare i Bergatruppen!!!

Du kan skicka presentkortet till min hemadress om inte de rätta svaren dyker upp / BloggarBill