lördag 10 september 2011

Gör din kompis bättre

 
Dagens match för blåränderna mot Växjö BK sorterades in under rubriken. Jävligt viktig. Tränare Gson har de senaste veckorna fått blanda å ge med laget, då skador och sjukdomar spökat i truppen. Tyvärr kändes det likadant inför dagens matchstart då det var massor av frågetecken kring startuppställningen. Truppen är hyggligt bred, med det är ruskigt olyckligt när man inte kan spika startelvan förrän efter uppvärmningen. Lika bra att säga det med en gång. Dagens match slutade med en blytung förlust, 4 - 2 (Bergamålen gjordes av Patrik på straff efter att Juan blivit fälld och Marcus som bröstade in sitt i en tilltrasslad situation).
 
Idag spelade vi inte som ett lag, blåränder. Det finns för få som tänker på vad som kan hända i nästa spelmoment, i andrabollen eller om kompisen skulle förlora man-man-duellen. Det är helt enkelt ett riktigt jävla uselt lagspel. Ingen blårand tänker längre än näsan räcker. Budskapet - Gör din kompis bättre - borde mejslas in på väggen i omklädningsrummet på Bergavik under nästa vecka och truppen borde få i hemläxa att skriva budskapet 99 gånger på griffeltavlan hemma. Den 100:e gången måste det fungera i hemmamatchen mot Saxemara nästa lördag. Ansvar, blåränder. Ni har 7 dagar på er att fixa den insikten!
 
 
 
Från mina färgade glasögon levereras endast en toppduo idag. Ni får räkna ut skälen själva varför jag inte presenterar en topptrio idag:
 

Målvakt Jonas Madsen var klart bäst hos blåränderna. Direkt från sofflocket blev han inslängd i upplösningen av slutspurten i division tre sydöstra. Han går in å presterar ett starkt målvaktsspel med mod, hjärta och vaksamma utrusningar. Bäst trots insläppta fyra mål säger en del.
 
Juan Gomez hoppade in i halvlek och blev en vital injektion. Fixade en straff och visade bra rörlighet i det offensiva spelet. Krånglar till det lite ibland, men ser ut att vara rejält på uppgång. Plusvarint.
 
Det var tunga mil från Torparängen i Växjö till Kalmar. Förare Kodak-Janne, undertecknad, ordförande Mårtensson och Mattläggarn sa inte många ord.
 
Nu deppar vi 24 timmar,sedan tar v tag i verklighten blåränder / BloggarBill
 

Inga kommentarer: