fredag 30 september 2011

Kroppkakefest

 
För första gången på länge. Man känner sig lugn inför morgondagen. Blåränderna möter Nybro hemma på Bergaviks IP kl 15.00. Man kan slappna av och njuta av tillställningen. Berga lirar i trean 2012 och det är redan klappat och klart. Det ska bli riktig gutt att smyga upp på altanen inför halvlek nummer två å slänga käft med Ordförande och BloggarBull. Om nu "Bullen" kan hålla reda på dag och tid. Han börjar bli senil den gamle bloggarn.  
 
Nu bjuder vi på
 fotbollsgodis blåränder...
Hoppas även att blåränderna känner att "tyglarna är fria under ansvar" och spelar ut hela registret. Det finns mycket fotbollsgodis i truppen och till nästa år hoppas jag på ett par nya praliner med attityd och spetskompetens. Det blir en spännande frimånad från den 15 november. Men mer om detta senare.
 
Det vibrerar alltid lite extra i luften den sista spelhelgen för lokalfotbollen. Himmel eller helvete för spelare och klubbar. Personligen håller jag en extra tumme för skrällgänget Bergkvara å hoppas att de fixar en direktbiljett till trean. Ett derby mot Hagaborgs Heta Herrar 2012 skulle smaka fågel. Kör hårt PK.
 
Ikväll laddar vi för kroppkakefest. Den öländska nationalrätten tillagas och äts med njutning å behag, med lingon och lite extra salt. Imorgon hörs å syns vi nere vid Kalmarsund. Jag hoppas ordförande Mårtenssson får rätt i sin kristallkulesyn. Ser gärna en 877 när serien gör bokslut.
 
Nu tar vi fredag, blåränder. Imorgon kör vi - MOT SKOGEN / BloggarBill 
 

Inga kommentarer: