torsdag 26 april 2012

INGA STJÄRNOR!

Största faran i framgång är ens inre tankar, en tes som Håkan ventilerade under dagens träning. 
- Ni skall inte tro att ni är några stjärnor bara för att ni tagit sex poäng, in i skiten och ge allt grabbar! Väl valda ord som ger varningens klocka.

Kanske var det dessa ord som saknades i "Barcas" omklädningsrum i halvlek, vi vet ju alla hur årets konstigaste match slutade.
För IFK Berga var det tändvätska i kvällens träning som var av det bättre slaget. Högt tempo och en vilja som visade att grabbarna var väl rustade för matchen på lördag mot Torstorps IF.
Kvickheten i fötterna visade på en taggad Patrik medan "Släggan" var en klippa att räkna med. Dock fanns det ett orosmoln över den sistnämde. Blottar han inte väl mycket för inbjudan till en tunnel? Framför allt var förra matchens bänknötare aktiva, både Robin, "Släggan", Lindberg och Quist visade att dom vill vara med och leka. Noterade också att pressen på anfallarna blir allt större för Gomez går från klarhet till klarhet på träningarna. 
"Gammel" Rydasp såg ut att njuta på Bergavik, såg nöjd ut med dagens träning. Tillät att förmedla lite av sina tankar när han på planen jämte såg P98 spela mot Emmaboda.
-  Ungdomsdomare skulle jag kunna vara, stå där i mittcirkeln och samtidigt titta på A-lagets träning. Undrar vad Stenberg skulle sagt om han hört dessa bevingade ord.

På lördag väntar alltså Torstorps IF, Finspångs stolthet. I ärlighetens namn så vet vi inte så mycket om laget. Förutom att man har en duktig målvakt så har man haft problem med träningsmöjligheter på grund av dåliga planer. Därav blev deras hemma premiär inställd. I matchen mot Nybro ägde man stundtals mycket boll utan att skapa några större farligheter.
Med rätt fokus och inställning så bör det vara överkomligt med tre nya poäng, allt hänger på oss själva.
Till sist, på måndag är det dags igen! Ja nu menar jag inte den ointressanta matchen på Viasat utan årets största begivenhet på Bergavik. Valborgsmässofirandet! Vem vågar gå miste om chokladhjulet och elden som lyser upp hela kustremsan. Som vanligt kommer det att bli god tillströmning av folk, gammal som ung. En tradition som förgyller Berga och dess omgivning.

Nu är det dags för mig att säga godnatt för jag tar en tidig kväll. I morgon väntar Nattvandring som Vuxna på Stan mellan 20.00-02.00. IFK Berga syns även där!

Inga kommentarer: