onsdag 4 april 2012

Tisdag & Onsdag

Vi fick vända hem tomhänta från Hagaborg...

Igår spelade blåränderna match mot Mörebygdens stolthet, Bergkvara AIF. En nyttig genomkörare. På en liten, svårspelad plan, mötte man ett fysiskt Bergkvara som vet vad som krävs av löpvillighet och offervilja för att vinna. Å visst gjorde man det också. 2 - 1 till hemmaboysen efter en ganska jämn tillställning där Bergkvara tog ledningen med 1 - 0 redan i den tredje minuten på ett ruskigt vackert vollemål (såg ut som en intränad variant Mr PK...?). Berga kvitterade dock på nick bara några minuter efter ledningsmålet då Tobias Jacobsson hittade rätt efter en hörna.

Matchförberedelser...
Lika stod sig till paus och i inledningen av andra halvlek trummade blåränderna på ganska bra och skapade en del halvlägen. När Bergkvara så gjorde 2 - 1, efter en snabb omställning där blåränderna tappade bollen i samband med ett eget inkast, så ebbade energin ut ur den blåvita dressen och hemmasönerna tog en träningstrepoängare.    

Svårspelat som sagt å även om det blev pisk så hanterar laget omständigheterna hyggligt. Backlinjen ser stabil ut och på mitten slet Tobbe hårt i 90 minuter. Unge Kim visade emellanåt sin fina inläggsfot men den som stack ut allra mest var Filip Quist, som såg rejält taggad och spelsugen ut igår. Löpvillig och stark i kroppen så länge orken höll å det gjorde ganska länge. Roligt att se Kvisten på banan igen.

Trots avslitet korsband fanns Släggan med på
 kvällens träning, osannolikt...
Vem är han?
Sommarsnaggning för 999 kronor...
Många i truppen som är skadade nu. Till kvällens träning var det dessutom många GPS som måste fått tilt eftersom uppslutningen var skral.

Glädjande nog var dock Simon "Tjappe" Gustavsson och hör å häpna (!) Simon "Släggan" Gustafsson, både tillbaka i träningsstället. Att Släggan redan har dragit på sig träningsdojorna känns som ett mirakel...

PG har mycket att styra med
 inför minilägret i Storebro till helgen...

Till helgen bär det av till Storebro för ett miniläger. Fredensborgs Herrgård står för inkvarteringen och under lördagen är det match mot Västervik. Hoppas verkligen att ledarstaben nu svetsar samman de sista pusselbitarna och att skadade spelare hittar tillbaka till både träningsutrustning och matchform / BloggarBill

Inga kommentarer: