söndag 8 april 2012

Nya tider och tur är väl det.


Träningsläger, inte en allt för vanlig händelse i IFK Berga. Nu är det dock nya tider och nya vinklingar. Det viktigaste med denna aktivitet är inte träning och medföljande match utan fokuset ligger mer på att bygga upp eller förbättra lagmoralen.
Seniorerna drog iväg till Storebro för två dagars uppladdning inför serie premiären på lördag. Trots att våren gjort anspråk på naturen lurade Kung Bore bakom hörnet.

På fredagskvällen klev han så fram i sitt gömsle och skrudade marken vit. All träning och match rann ur sanden och killarna återvände lite molokna tillbaka till Kalmar.
Tro nu inte att detta var bortkastad tid för de redan starka banden i truppen förstärktes ytterliggare. En viktig del i ett framgångsrikt lag, ja säg ett vinnande lag.
Glädjande nog kom alla hem hela och glada vilket inte alltid är så säkert. Det är inte så sällan att skador med långa rehabiliteringar uppstår på träningsläger. Just skador har vi ju fått nog av i år. Det är klart att helt förskonade från detta kom vi inte.

Tränare Håkan G. skulle visa sig på styva linan, alla vet ju hur det är på ålderns höst. Dålig uppvärmning och en övertro på sig själv. Där gick nog den menisken.
Krya på dig Håkan!

På lördag är det så äntligen dags för seriepremiär. En dag som är efterlängtad men också en dag som kommer ge en viss indikation om var vi står. Hur högt kan vi spänna bågen?
Har sett både Nybro, Färjestaden och BK Kenty i år och inget lag skrämmer men hur det än blir så är det vår egna prestation som avgör. Rätt inställning och fokus är en avgörande faktor för den fotbollsmässiga skolningen har vi i överflöd.

Därför tippar jag följande topp trio:

1 Smedby AIS
2 IFK Berga
3 Gullringen

Vad säger du om detta Bill?

Ha en fortsatt trevlig Påsk, själv kommer jag att avsluta ägg ätandet med ett besök på Guldfågeln Arena. Fullsatt och KFF mot AIK, snacka om fest.

Kuckeliku!!!



Inga kommentarer: