torsdag 23 maj 2013


Fotboll med förhinder!

Lång dag på arbetet, nästan tolv timmar som blev förlängd med en timma på bron. 6 kilometer och det tar en timma i en extrem snigelfart. Visst blir det jättebra med den nya beläggningen men det verkar lite oorganiserat som utmynnar i onödigt långa köer åt båda håll.

Nu skulle kvällen krönas med derbyt på GFA men KFF får klara sig utan mig ikväll. Orkar bara inte utan laddar för att eventuellt åka till Moheda i morgon kväll. Ack så viktig match den också.

Sitter och bevakar matchen via nätet och just nu ser det ju bra ut med en hemmaledning med 1-0. 

Snart dags "Björken"?
Som sagt i morgon väntar en tuff bortamatch mot ett lag som har tagit poäng av ledande Asarum. Tidigare kännedom om just Moheda är att det är ett typiskt lag från Smålands djupa skogar. Storväxta och fysiskt starka, inte upplagt för något skönspel utan här gäller det att ta fram den så berömda Berga andan. Kämpa med hjärtat på rätta stället.



Vad talar då för IFK Berga, jo laget är ungt och växer i med och motgång. IFK Berga är ett rörligt och löpstarkt lag vilket kan vara vinnande melodi mot ett mer tungt och tyngre motstånd. Samtidigt är nog var spelare revansch hungriga efter derby förlusten. Så visst kan det bli en trivsam resa hem i den mörka majnatten. Kommer aldrig sluta att tro på årets upplaga i IFK Berga.
Om du går där åt så går jag....

Calle "Stolpen" Holm gör 4-0!
Det blev inget långt inlägg i dag, lite nyhetstorka så här i mitten av veckan. Blir mer för Bill på söndag men jag avslutar med lite fler bilder från B-lagsmatchen i Nybro. Måste instämma i Bills lyriska analys. Första halvlek var lysande och ”Björken” kommer allt mer.
Just nu blev 2-1 till 3-1, i ärlighetens namn så var det nära 2-2 men enligt radiorösterna var det en rättvis seger totalt sett. Grattis KFF, fotbollsintresset i bygden får en extra kick!

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd att inte A-laget spelar lika varierat och rörligt som B-laget. Otroligt mycket långbollar i A, är det verkligen så det är tänkt att de ska spela??