tisdag 7 maj 2013

Lågbudgetblogg och mopeder

 
 
Sent på jobbet idag, så idag blir det en lågbudgetblogg. Nyss hemkommen från Bergaviks IP där jag hann med en knapp halvlek när IFK Berga och Lindsdals IF:s B-lag inledde seriespelet med en 2 - 1 seger till hemmalaget. Målskyttar för Berga var Felix Gunnarsson och Simon "Tjappe" Gustafsson. För di gulsvarte målande Christoffer Christensson.
 
Hann inte bilda mig någon egentlig uppfattning om matchen men visst syntes det att det var första matchtillfället för många spelare. Massor av kompetent fotbollsfolk i bägge gängen och det är oerhört viktigt att alla får spela tävlingsmatcher nu. Som alltid - gott med en seger. 

***
 
Blårändernas A-lag tar på lördag bussen till Lammhult. Ett lag som i dagsläget har 6 poäng och 11 - 10 i målskillnad. I senaste matchen slog man starkt nog Myresjö borta och har även knipit tre poäng mot Nybro. Ett spännande lag som har tagit hissen upp i seriepyramiden och som säkert kommer att bjuda upp till tufft motstånd.

Fyra omgångar in i serien är det inget lag som har full pott. Bergaboysen toppar på 9 pinnar av 12 möjliga. Varning utfärdas för Asarum.

***

För övrigt är det jäkligt gott att bara kunna ta cykeln ner till Bergaviks IP.

***
 
Nanne Bergstrand har ett mittfält som knappt fyllt moped. Imponerande.
 
***
 
Kalmar FF:s hedersordförande Folke Ellborg har gått ur tiden. En ledarlegend och en fantastisk personlighet lämnar ett stort tomrum efter sig.
 
***

Guldfemman tuggar på. Jag är hyggligt med i blårändernas race, men har definitivt toppkänning hos damerna på Gröndal.
 
***
 
I nästa hemmamatch vankas det derby mot Nybro. Är redan sugen på att se den fighten. Boka in lördagen den 18 maj / BloggarBill
 
 

 

Inga kommentarer: