torsdag 17 oktober 2013

Det är en repris vi vill se!

Att det skall ta hela 22 seriematcher innan man får se det som man väntat så på under 2013.

Visst har IFK Berga spelat bra matcher under året annars hade man inte varit på den positionen man i dag är men på Strömbergsvallen fick vi se nått i hästeväg.

 Det var inte ett kvallag som spelade denna lördag utan ett färdigt division 2 lag. Glöd och vilja sprutade över samtliga såväl på som utanför planen. Dessa två faktorer plus att man plockade fram den kunskap och tallang som finns i årets upplaga gjorde tillställningen till årets bästa.
Nu vill vi alla se en repris på lördag för då kan jag lova er alla läsare att IFK Berga blir ett division två lag jubileumsåret 2013.




Vad var det då som gjorde att det blev som det blev.

  • Tyckte redan i bussen att stämningen var lite annorlunda. Ingen dåsade eller sov på resan utan så gott som alla fokuserade på filmen ”Gladiatorn” eller annat.
  • Utanför Lammhult var det matstopp på en kylig rastplats, mat som inte föll så där i smaken triggade upp stämningen lite. 
  • Snacket om att det var sista bortamatchen och att det var nu det skulle bära eller brista blev en väckarklocka.
  • Planen som skulle vara mer eller mindre stampad leråker var för årstiden riktigt bra. 
  • Patrik vann lotten och valde till motståndarnas förtret andra sidan.


På lördag når vi himmelska höjder!



Ja det var många små detaljer som skapade helheten. Laddningen innan match är så otroligt viktig.








På lördag väntar en ny match, nya små detaljer och ny uppladdning. Högaborgs BK, ett lag som inte skrämmer mer än något annat. Båda lagen vet ganska lite om varandra vilket i sin tur innebär att man måste gå ut och spela sitt egna spel.  Att anpassa sig efter motståndarna har aldrig varit någon lyckad ide utan man måste tro på sitt egna spel, det som vi är bäst på. För IFK Berga gäller det bara att tro på sig själv och lagkamraterna så kommer resten av sig självt. Vi är ingen underdog på lördag utan snarare att vi är favoriter på vår hemmaplan. Matchen mot IF Haga visade det och spionerna från Skåne land bekräftade det på Twitter.

Jag har sagt det förr, så länge vi tycker det är roligt att lira boll så länge kommer vi skörda framgångar.

Många rekord kan slås i helgen, inte bara att vi når den högsta serien någonsin. Allt tyder på att vi kommer slå publikrekordet med några hundra. Det prats om att upp mot 700 kan stå i täta led runt Bergavik. Du är väl en av dom!



Till grabbarna säger jag bara. Ni visade i Jönköping var skåpet skall stå samtidigt bekräftade ni vad vi alla vet.

 Ni är bäst, nu blir det tvåan här näst!

Inga kommentarer: