torsdag 24 oktober 2013

Hoppas det är fest på lördag 18.03...


Var nere å kollande in blårändernas sista träning för säsongen. Till helgen gör vi bokslut för 2013 utan att kunna påverka utgången. Känns sådär. Kvaldramatiken fortsätter när Högaborg möter Haga i en helt avgörande match. Ni vet förutsättningarna så jag tar dem inte igen. Frågan som får ett svar på lördag eftermiddag är om IFK Berga spelar i trean eller tvåan 2014?
 
Bussen är bokad. Ordförande Mårtensson leder resan ner till Helsingborg i Skåneland. Nu jävlar i min megafon, ska vi stärka Högaborg i deras kamp om tre poäng, eller ska vi vara flexibla och heja fram Haga? Ska man vara krass så kvittar det Berga vilket lag som vinner, men rent fotbollsmässigt kändes Högaborg som det starkare laget. Så jag håller på Henke Larssons pågar. Å sen har de en trevlig slogan också;
- Bra spelare växer inte på träd, de växer i... Högaborgs Bollklubb
 
*****
 
Högaborgs hemsida ligger 77 bilder från matchen senast mot Berga. Trevligt att det finns fler lag är Berga som ger återkoppling med matchbilder! Håll till godo.
 
*****
 
Vet inte riktigt hur Bloggarbroder Bull tänker. I förra blogginlägget flaggade han för "sin pensionering" och att han skulle lägga både kamera och tangentbord på hyllan. Klart man är sliten å trött när säsongen lider mot sitt slut... men lite vila och batteriladdning kan göra dunder i en "gammal föreningsmänniska" å visst hoppas vi på Bull även 2014. Om så inte blir fallet vill jag passa på att ta av mig den blåvita Bergakepsen och konstatera:
- Förbannat kul så länge det varade med Bill & Bull i BergaBloggen
 
Framtiden får utvisa vad som händer.
 
*****
 
Silly Season har så smått börja bubbla i fotbollsregionen å snart startar frimånaden i svensk fotboll. En svettig månad för många föreningssjälar. Samtidigt både kul å spännande med alla spekulationer och fiktiva transfers. Vem drar hjärter ess och vem sitter med Svarte Petter den 16 december?

***** 

Ring mig 15.49 på lördag. Då får du besked direkt från Harlyckan i Helsingborg. Himmel eller helvete. Är svaret himmel så är det fest kl 18.03... / BloggarBill
 
 

Inga kommentarer: