torsdag 10 oktober 2013

Rackarrökare, straffsparkar och goda tecken


Var nere och följde sista träningen - för blåränderna ikväll - innan söndagens kvalmatch borta mot IF Haga i Jönköping kl 14.00. Såg hyggligt ut, inte mer, under helplansspelet på ett strålkastarljust Fredriksskans. Fanns tendenser till lite klappklappspel emellanåt och förhoppningsvis är laget ordentligt på G igen efter en räcka ganska intetsägande framträdanden under hösten.

Känns ändå som att vi kommer bra rustade till kvalserien. Truppen har kvicknat till och skadeläget är inte lika omfattande som tidigare. Nu handlar det om att mobilisera glöd och kampmoral i lämpliga doser och krydda med snabbt passningsspel och rackarrökare till vassa omställningar. Jag tycket att vi kan gå in i kvalserien med goda förhoppningar.    

*****

Undrar vilka fem lirare som får tränarnas förtroende att lägga straffar i helgen?

*****

Kort om IF Haga. Haga har sin hemmaplan på Strömsbergsvallen som är belägen på Ljungarum i Jönköping. I dagsläget så bedrivs både Herr-, Dam- och Ungdomsfotboll.
*****

Ett gott tecken. I tävlingen Guldfemman vann laget Vilja Våga Vinn 2013 års tävling. Klassiska blåvita ord som symboliserar vinnarlaget och som hänger ovanför dörren i omklädningsrummet. Hoppas på att lagets, hittills okända coach, träder fram för en segerintervju här på bloggen. Det segrande laget såg ut som följer: Tommy Berg, Johannes Lagesson, Patrik Rydasp, Simon "Tjappe" Gustafsson och lagkapten Marcus Mårtensson. Snyggt jobbat å GRATTIS till en fotbollsresa från Steve Perryman Sport Travel, värde 4 000 kr.

Vinster att hämta har även Guldpojkarna, Robbans slavar, Bergan Boys och Djurängen United.

*****

Viktigt. Viktigt. I morgon kväll matchar di blågule mot Österrike på hemmamark. En vinst å livet känns onekligen lite ljusare och doften av Brasilien smyger in i näsborrarna...

*****

På söndag åker BloggarBull å jag med bussen till Strömbergsvallen. Ett riktigt jävla gott tecken, ska ni veta. Nu tar vi fighten. Bäst när det gäller, blåränder / BloggarBill

Inga kommentarer: