onsdag 9 mars 2011

Nordic Bet

Truppen lämnas inför torsdagens match mot Högsby...

Var nere å kollande in blårändernas träning igår. Fortfarande kyligt i luften och bitande vindar på Gasten. Inte speciellt skönt alltså. Truppen nöter vidare med passningsspel och anfallsintentioner där passningarna på ett och två tillslag oftast hittade rätt adress. Faktum är att även avsluten satt bättre än tidigare i vinter (kvällens böteslapp hamnade dock i pannan på pärkpojken från Gotland som skickade ett gäng Selectbollar över nätet :-). Flera spelare tycks nu ha plockat ur skoblocken och snörat på sig rätt dojor. Målvaktstrion hade fullt upp med att freda sitt mål, men gjorde det bra.
 
Kvällens träningstrippel ser ut som följer:
  1. Johan Leandersson ser het ut som en spiselplatta. Rörlig och initiativrik med en "tvåfotsdribbling" som håller Barcaklass.
  2. Simon "Släggan" Gustavsson är tillbaka med besked efter skadan. Lysande i de sista två matcherna och agerar som en kung ska göra.
  3. PG, en ruskigt viktig länk i helheten. Rätt person på rätt plats skapar förutsättningar för truppen. Ovärderlig i lagledarrollen. 
Bergaboysen fortsätter matcha flitigt även denna vecka. Match torsdag mot Högsby och match lördag mot Timmernabben. Har lagt in om semesteransökan till ordförande Mårtensson, då jag ska på "Olympiskt Vinter-OS" i Dalaland å missar därmed bägge liren. Fortsätt behåll fokus killar, jag lägger gärna in bilden med segertåget även på söndag...
 
Webbenkäten vanns av Alexander "Robinson" Modig. 22 % av rösterna landade på att unge Modig är en kille att hålla i handen när det vankas trubbel på en öde ö, enligt nätsvaren. I webbenkäten till höger tänkte jag denna gång ta lite hjälp av er där ute i cyberrymden. Hade tänkt att försöka vinna lite julpengar på Nordic Bet under fotbollssäsongen. Är dock en usel tippare och vill inte gärna spela på samma serie som blåränderna lirar i. Alltså får det bli division IV Elit Östra. Tacksam för er ranking. Webbenkäten avslutas torsdagen den 17 mars.

Lördagens bildgåta plockade Mr Anonym elegant och snyggt hem = anfall är bästa försvar. Dagens bildgåta här till vänster bjuder in till nya tankebanor. Som alltid ett fotbollsuttryck som klaras ut i bloggen på söndag kväll. Om jag hinner hem vill säga / BloggarBill
 
 
 
 
 
   P.S. Jag säger bara Lionel Messi, vilken artist.

6 kommentarer:

PG Po sa...

Byte !!! de här är inte bra.:(

PG Po sa...

man växer men uppgiften :)

Mr Big! sa...

Berga barn leka bäst!!!

BloggarBill sa...

Hoj. sitter i ett vintrigt Dalaland å ser att ni inte får till det... ett tips, ni som inte har bytt blöjor någon gång har nog svårt att hitta rätt lösning... kolla med någon som har barn !

Danne Myra sa...

Skitpass :)

Anonym sa...

webbenkät - vem vinner busligan?!