lördag 16 april 2011

Dagen före !!!!



Idag startade div. 3 sydöstra Götaland och i morgon är det dags för oss att kliva in i festen. Bill och jag gav oss över bron för att spana lite på våra kommande motståndare Färjestaden och Sillhövda. Att det var premiär märktes framför allt på Tallhöjdens underlag. En typisk vårplan med gropar och sår av snömögel gav inte de bästa förutsättningarna. Spelet blev därefter och Färjestaden var väl dom som förlorade mest av den dåliga planen. Kom aldrig upp i den passnings eller spelnivå som vi är vana att se när dom är en av aktörerna. Sillhövda spelade efter sina reurser och satsade defensivt och på kontring. Gjorde detta stundtals ganska bra men oavgjort hade nog speglat matchen. Nu blev det inte så utan i nittioandra minuten fick Sillhövda en frispark som lite enkelt förpassades i nät. En riktig skräll i första omgången.

Övriga resultat:


Saxemara - Rydaholm 2-1, Växjö BK - Alstermo 2-1 och Moheda - Oskarshamn 1-1.


På hemmaplan laddade grabbarna inför morgondagen med en förmiddagsträning. Bra stämning och intensiv nötning av fasta situationer. Vilken förening kan ståta med en så bred trupp där konkuransen är stenhård. I stort sätt två på varje position gör att laget inte kommer bli sårbart för skador och varningar som tidigare. Som "Bill" sa: Snart får väl man ta fram kortleken för att dra fram startelvan. Tränare Gunnarsson har en del positiva huvudbryderier!



Hur går det då i morgon? Som jag sagt tidigare mittfältspelet är avgörande menjag tippar vinst för våra Bergabröder med 3-1. Det viktigaste är dock hur det slutar i höst och här nedan ser du hur Bill och jag siar:



  • BILL tror: 1 Oaik 2 Lyckeby 3 Rydaholm 4 Nybro 5 Färjestaden 6 Berga 7 Saxemara 8 Moheda 9 Alstermo 10 Växjö BK 11 Sillhövda 12 Ryssby

  • BULL tror: 1 Lyckeby 2 Oaik 3 Nybro 4 Berga 5 Rydaholm 6 Färjestaden 7 Saxemara 8 Moheda 9 Växjö BK 10 Alstermo 11 Sillhövda 12 Ryssby

Som ni ser så skiljer vi ss inte så mycket men båda ser vi Nybro som en kandidat i toppen. Därför alla bloggläsare, samla kraft och vänner och bege er till Victoriavallen i morgon 17.00. Då skall vi synas och höras både vid sidan om plan som på så att killarna känner stödet.

Äntligen är det dags för killarna att äntra planen och för oss åskådare att vinna läktarkampen.


Lycka till Killar !!!!!!!!!!!!!!!!



1 kommentar:

Mr Big sa...

Kul med respons på ala inlägg!