fredag 20 maj 2011

Varma fiskar

Sillhövda lovar att blåränderna ska få "varma fiskar" i morgondagens match...
 
Var nere å kollande in blårändernas träning igår. Surrade en del i luften. Nu är dom på G. Både myggorna å blåränderna verkar ha vaknat till liv. Det lovar gott. Även om jag föredrar blåränder.
 
Imorgon är det hemmamatch på Bergaviks IP. Kl 15.00 drar vi igång sjätte omgången av division tre sydöstra då blåränderna möter Sillhövda AIK. En nykomling i svart å rött som imponerat hittills och som dragit in 8 poäng på matchkontot. Sillhövda har visat sig vara en obehaglig överraskning får många lag med sin kampinställning och "tunga" fotboll. Blårändernas form är i stigande riktning och det ska bli mäkta intressant att se hur dom bemästrar morgondagens situation. På Sillhövdabloggen kan man läsa...
 
"Nu gäller det att plocka fram den inställningen och det hårda slitet vi har visat upp dom första matcherna, så ska berga få sina fiskar varma!!" (Bara så ni vet bergaboys!).
 
Årets serie ser onekligen jämn ut. Inget lag har stuckit iväg än och det är en hel dröse matcher som hittills slutat oavgjort. Igår var det derby mellan Alstermo och Nybro å även här delades det broderligt på poängen efter att slutresultatet skrivits till 3-3.
 
Eftersom det är fredagkväll så blir det lite sparsamt här på bloggen idag. Efter en arbetsvecka kommer fredagkvällen alltid som en go belöning. Hoppas att helgen fortsätter i samma anda. I kväll lirar stadens röda bröder borta mot Helsinborg. En tuff uppgift. Har onekligen svårt att se att KFF ska skrälla även idag, men tuppkammen växer med vinster å ökat självfötroende och omställningarna håller hög allsvensk klass. Får se om jag kan fixa kanalen och vika 90 minuter till allsvensk fotboll, men då vill jag se unge Måns i minst 25 minuter, Nanne. Fast det är klart, ska grillen tändas med kyckling och tillbehör är det svårt att prioritera.
 
Efter lite paus så kommer här fotbollsgåtan tillbaka. Vilket fotbollsuttryck är jag ute efter? Ser fram emot  ditt förslag. Svaret är att just detta fotbollsutrryck vill jag se flera lyckade av under morgondagens match...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är vi på tå blåränder. På söndag njuter vi / BloggarBill
 

Inga kommentarer: