lördag 27 augusti 2011

Expertkommentatorer...

Precis hemkommen från Blekingeland å bortamatchen för blåränderna i Sillhövda. På vägarna runt Vissefjärda å Mörevallen i Påryd hinner man dra en å annan slutsats. Ordförande Mårtensson och jag hade egen chaufför så fokus låg på analys av matchen. Som expertkommentator vet man naturligtvis bäst. Åtminstone efter matchen. Ordförande å jag konstaterade kallt att dagens match skulle avgjorts redan i första halvlek. Bergaboysen var klart bättre och skulle stängt matchen efter första 45. Då ledde vi bara med 1 - 0 efeter en iskall lobb av "Fjärdern". I andra halvlek tapppade vi allt och Sillhövdingarna trummade på utan att skapa så mycket målchanser. Vi tog ledningen med 2 - 0 efter att Patrikt Rydasp focerat in 2 - 0, men Blekingarna fortsatte att trumma på och vi orkade inte stå upp när Herr Celsius stod på 25 grader och det var vindstilla. Bränslet tog helt enkelt slut. Sillhövda reducerat också  på nick och det var det tuffa avslutande 20 minuter innan domaren blåste för sista gången å Berga stod som segrare med 2 - 1. Pust.

Segersång...

Fy faaaan va skönt !

Från mina färgade glasögon levereras idag denna topptrippel:

Robert Conde visade vad klokskap betyder. Låg rätt i 92 minuter och hittade en blåvit spelare i varje uppspelsfas. Imponerade efter att kört rehab under hela våren. Tack Conde.

Rickard Rudelius fortsätter att leverera betongfasta insatser. Har börjat styra sina försvarsspelare på en klockrent sätt och skapar trygghet i detta. Vi lyfter på Bergakepsen. Fortsättning följer.

Simon "Släggan" Gustafsson dyker upp med tandskydd och presterar stor fotboll.  Bergas egen "Hulken" viker aldrig ner sig. Man blir tårögd.

Övriga resultat från denna omgång går även blårändernas väg. Gott i kvadrat.

Hade naturligtvis SMS-kontakt med Bloggabull idag som enligt egen utsago befann sig i närheten av IKEA (herrejävlar vilken felprioritering!) Glädjande dock att stadens rödvita bröder visade blåvitt att Guldfågeln Arena inte är en plats där Änglar ska slå sig till ro, utan här huserar ostkustens gyllene fåglar. Bara så att ni vet Kal å Ada ! 0 - 0 får betcknas som ett hyggligt resultat även om KFF hade flest avslut på mål.

Slinter lite på tangenterna nu eftersom det vankas grannyra på gatan. Hinner inte blogga mer, men med dagens resultat i ryggraden kommer det att bli grym lördagkväll. Here we come / BloggarBill !