måndag 15 augusti 2011

Måndagsträning

Spelövning på liten plan med stora mål. Oslagbart.

Var nere på Bergaviks IP i kväll å kollade in blårändernas träning. Det såg bra ut. Riktigt bra. Tempofyllda spelövningar kryddade med skott och avslut. En sån där riktigt go "höstträning", så man nästan känner suget av att få dra på sig sina gamla Adidas Wembley SL. Vindstilla, lite fuktigt i mattan och syrerikt i luften. Halleluja, ibland är fotbollslivet gott.
 
Fokus i 49 dagar krävs av hela truppen...
49 dagar, blåränder. Det  är detsamma som 1176 timmar, vilket är detsamma som återståeende tid av division III sydöstra 2011. Fokus och fight ger rätt förutsättningar. Viljan att våga ger rätt inställning. Kan tyckas lite tjatigt, men inledningen av hösten har visat att just detta är helt avgörande. Laget har uppträtt just som ett lag och visat rätt attityd.  
 

Det gäller att se möjligheterna...

 
 
 
 
 
 
 
Nu taggar vi upp för revansch, blåränder. Nu säljer vi oss jävligt dyrt på onsdag när serieledande och kommande seriesegrande Oskarshamns AIK kommer på besök. Det kommer att krävas en nästintill maxad insats om vi ska vara med och fightas om poängen. Men vad är det som säger att vi inte kommer att prestera max. Ingenting. Ser verkligen fram emot hur laget kommer att hantera uppgiften på onsdag.
 
 
Hoppas du som är blåvit supporter, eller helt enkelt fotbollsintresserad, tar dig ner till matchstart nu på onsdag kl 19.00. Tror det blir en riktigt sevärd tillställning. Förresten. Kom gärna några minuter innan och kläm en kokt med bröd. Ruskigt goa. Fråga mig, jag vet.
 
Nu vankas det Premiere Leauge, Manchester City mot Swansea. Ser gärna en skräll / BloggarBill
 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Matchen mot Oskarshamn är flyttad till 18.45

Bloggarbull