måndag 29 augusti 2011

Tjuvar och träning.









Så har det så hänt igen, oinbjudna gäster har försett sig av vårt godis och läskedrycker. När man ser till vad som stals och hur man gick tillväga så var det inte råttor i dess rätta bemärkelser utan misstankarna faller nog på tvåbenta varelser i yngre åldrar. Bedrövligt att man förstör så mycket för så lite. Detta drabbar hela föreningen från minsta telning till äldsta senior genom ett ekonomiskt bortfall. Det är inte första gången IFK Berga drabbas men viss glädje i bedrövelsen är att Polisen tar allvarligt på detta och säkrat vissa bevis genom DNA prov o.s.v. Man kan ju undra var ifrån dessa förövare fått sin syn på mitt och ditt ifrån, barnen är ju vad vi föräldrar gör dom till.





Så då till något trevligare, vilken höst IFK Berga går till mötes. Andra raka bortasegern kom mot Sillhövda efter övertygande spel. Nu befinner vi oss på lite säkrare mark men samtidigt är vi medvetna om att det behövs minst sex poäng till för att klara kontraktet. Kvällens träning visade på en lekfullhet och uppsluppen stämning som inte funnits tidigare, tuppkammen och självförtroendet har fått sig en kick uppåt.



Tränare G:sson såg avslappnad ut och verkade redan längta efter Rydaholmsmatchen.


Ordförande stod likt en Överbefälhavare spanande över sina trupper med ett uppsluppet leende.


PG talade om lätta träningar men var inte främmande för träning fem dagar i veckan.

Stämningen var på topp så också kvalitén på övningarna. Skottövningarna gav mig som förespråkare för just det spelmomentet ett glädje skutt. Vilka skott och vilka räddningar, mera sånt grabbar.




Dock fanns det orosmoln utöver de som redan fanns över den öländska himlen. Martin såg tydligen redan vintern i blicken och likt en brasse tog han på sig vantar.


Nu är det ju redan match på onsdag mot Ljungby i Smålandscupen men matchen med stort M är dock på lördag mot Rydaholm. Seger där så är vi på övre halvan. Trots allt så blir det en intressant vecka med och för IFK Berga.

Till sist kan jag inte undgå att kommentera BloggarBills senaste inlägg, kan efter att ha läst det helt förstå att han hade en privatchaufför till Sillhövda. På något förunderligt sätt hade han SMS kontakt med mig vilket jag inte sett något av. Undra vem han skrivit till och vad.


"Gubbar" och teknik sträcker sig max till rollatorn.


Forza IFK Berga


Inga kommentarer: