tisdag 11 januari 2011

Det är nu det börjar!


Äntligen är så alla inomhus cuper till ända och uppladdningen för det som komma skall kan börja!

Förra året var det också snö när IFK Berga träningsspelade och det kan vi nog som det ser ut nu även förvänta oss i år.
Det är underbart med fotbollsträning i januari, det ryker från killarna i kylan. Dregglet är inte dreggel lång stund utan fryser snabbt i mungipan och hakan. En riktig "bonnasnytning" kan bli rena katastrofen i timmavis. Som grädde på moset är bollen stenhård och lederna värker. Nu ska man pressa kroppen så att man känner blodsmaken och den kalla luften känns långt ner i lungorna. Detta är starten på året och det är nu motivationen ställs på sin spets. När man väl genomlidit dessa månader väntar gröna mattor, solsken och livets goda nämligen fotboll. Vad gör det då att man halkar på iskanten vid sidan av träningsplanen eller att skosnörena inte går att lossa. Det sägs ju att det är så skönt efteråt när man slitit ont och vet att man är redo.
Det spekuleras både fram och bakåt vilka som är favoriter i kommande serie men vad man glömmer är att dessa funderingar är bara en pappersprodukt. Det är det laget som har största motivation och är bäst tränade som har de bästa förutsättningarna. Håller med "Bill" att det såg bra ut i Nybro men fortfarande är alla små kolbitar som under Gunnarssons piska kommer bildas till Diamanter.
Kämpa hårt killar så skördar vi framgångar i sommar. Ni skall veta att både "Bill" och jag är med er. Om ni inte sett oss så är det vi som sitter i bilen som ryker men vi är med er!


-Tony, varför hukade du dig, nu blev det mål!

-Men du, bollen kom ju lika fort som storebrors moped,
ville du ha den i huvudet va? // "Cidden"


BloggarBull

1 kommentar:

BloggarBill sa...

Bull, du tycks ha svårt att hålla koll på namn och tangenter... jag vet att du vill vara som mig, men tyvärr är du bara Bull så underteckna med ditt rätta namn :)