fredag 21 januari 2011

Bergabloggen rikskändis

Tänk vad ordet sprids fort och vida omkring. Likt Telenors nät kommer Bergabloggen snart ha täckning över hela vårt avlånga land. IFK Berga kommer bli var och ens angelägenhet.

Nu har det väl slagit stint i huvudet på gubben tror ni väl! Tror han på fullaste allvar att folk i Karesuando i norr till Smygehuk i söder kommer bry sig om oss Bergabröder?




Tja varför inte, nu har ju Barometerm fått upp ögonen för oss och puffar för "Bergabloggen" så nästa steg är Aftonbladet och då är vi ju rikstäckande!

Mitt senaste inlägg rörande värvningar av 10 åringar gav ett par kommentarer vilket var kul. Båda belyser att det skall vara på barnens villkor vilket är skönt att konstatera.

Skall med spänning följa BloggarBills och Raukens kamp i pärk, kan spelet ske på Valborg? Om jag fattade det rätt så använder man händerna så då finns det ju en del bra spelare som har dylika tallanger, Lindberg kanske. Styrka kan ju inte vara ett krav om man ser till Tom"Släggan" och "Tjappe" har ju vissa förutsättningar.Tror nog att BloggarBill tagit sig lite vatten över huvudet, bräckt sådant som Gotland guppar i!
Ikväll har A-Truppen ett litet "samkväm" och inkilning av nya spelare vilket alltid brukar vara trevligt. Hur trevligt ser vi väl i morgon när vi har en träff i klubblokalen. Till er alla andra, ha en skön kväll i soffan!

Inga kommentarer: