söndag 9 januari 2011

Nybro Open

Vad kan man säga, här skall seriepremiären i div.3 mellan Nybro IF - IFK Berga gå av stapeln om tre månader.
Just nu har man svårt att tro det men det blir här vi tar hem de första tre poängen.

Nu blev det dock spel inomhus, visserligen på ett "isigt" underlag men det såg bra ut ändå. Vi inledde med att enkelt slå Kalmar AIK med 4-0 och "Bill" fick hysta upp plånboken när Jalall nätade. Andra matchen mot Lindsdal hade vi två gånger men tappade i slutet till oavgjort. Trots detta så var gubbänken relativt nöjda men frustrationen kom i nästa drabbning mot IFK Lammhult. "- Jaha, nu känner man igen Berga!" Ni förstår nog att vi fick smäll på fingrarna med 1-2. Nu började också The Muppet Show, ni som såg serien på TV kommer nog ihåg gubbarna Ernie och Berdie som satt och grymtade på balkongen. Vi har fått en motsvarighet i IFK Berga men med kvinnlig fägring. "-Varför gör dom så här, upp med bollen!"Det negativa gick snart över till possitiva vibbar efter seger mot Älmeboda. Bill kom på att han skulle till ÖB och köpa glasögon vilket jag klart kan bekräfta behovet av. I framtiden kanske även han vara objektiv i sin bedömning om han nu kom iväg till ÖB mellan alla matraster.Hör och häpna vi hade gått till slutspel i en inomhuscup.


Slutspel mot Lammhult och Nybro IF, i klacken var det blandade känslor. Lammhult har vi revansch att utkräva medan Nybro är lite av favoriter. 2-2 mot Lammhult och mungiporna föll men 2-0 mot Nybro gjorde att dom flög upp igen, ända upp till hårfästet.


Nu väntade Lindsdal i semifinal. Vilken rysare det blev enligt rapporterna jag fick, hade nämligen lämnat Victoriahallen och rest österut. Det blev en rysare där vi drog det längsta stråt och vann med 3-2, vi är i FINAL! Nu sitter jag här i min kammare och väntar på slutresultatet. Vad blev det, vann vi? Sitter framför rutan, inget pling vad är det här?

NEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!! 1-2, ja,ja ett stort fall framåt. Vi tar dom utomhus istället! Bra jobbat killar!

BloggarBull.


Inga kommentarer: