lördag 29 januari 2011

´Hur ser det ut ?



Det är spännande att sia in i framtiden, dock är det lättare att det blir fel än rätt. Varje siare har ett underlag som ligger till grund för lystern i kulan!


När det gäller Div.3 Sydöstra så har värvningarna varit ömsom vin som vatten och det är ju dock allt lite tid kvar för att göra kompleteringar.


Växjö BK som slutade trea förra gången har tappat halva startelvan inklusive sin skyttekung Johan Andersson till Huskvarna. Kommer få det tungt.


Prigodas Moheda var en överraskning förra året och har laget relativt intakt och är giftiga framåt med anfallarna Axel Nilsson - Sebastian Haraldsson. Kommer ligga i topp.


Rydaholm var för många en besvikelse 2010 efter varit tippat topplag. Har behållt truppen och breddat den lite. Får räknas in i topp tre.


Alstermo som vi känner sedan tidigare har inte gjort några etablerade värvningar utan har mest tagit från lägre serier. Tippas i Smålandsposten som ett mittenlag.


Ryssby som fick ett frikort till trean har förstärkt med två spelare från div. 2 laget Ljungby. Känns dock tunna och kommer nog hamna i nedre regionerna tillsammans med nykomlingarna Sillhövda.


Vårt egna IFK Berga tippas av Smålandsposten bland bottenlagen och får slåss för nytt kontrakt. VI FÅR VÄL SE!
Vi är inte ute efter Johanssons pokal utan nöjer oss i år med en framskjuten position i trean. Har vi då en möjlighet till detta? På måndag synar jag de övriga lagens värvningar och ger ett tips på hur serien ser ut i oktober.
Efter att Kalmar FF spelat sin första match på Gasten känns seriestarten mycket närmare. Snön till trots nu är det bara två och en halv månad kvar tills vi ställer kosan mot Nybro.
Såg ni förresten amatörlaget Crawley idag? Ett bevis på att med vilja kan man besegra berg.

Inga kommentarer: