onsdag 26 januari 2011

Cirkusartist

Lasse Magnusson briljerade på träningen...
Tränare Gson körde tufft med truppen på senaste träningen. Hög belastning på vader och lår. Känguruhopp och balansakter på ett ben i nigsittande ställning gör att att låren känns som ekplankor från Kährs i Nybro. Lasse Magnusson imponerade på balansövningarna och  visade övriga hur ett proffs hanterar balans, mjölksyra och smärta. Efter mjölksyra-attacken var det dags för spel två mot två med betoning på press, överflyttning och positionsspel. Nya Tobias Jacobsson var en trevlig överraskning som såg "klok och kompakt ut" i sitt spel och kan säkert tillföra truppen värdefull rutin. Annars så saknades en hel del spelare på grund av sjukdom och småskavanker.
 
Utvecklingstruppen som körde på andra planhalvan på Freddes konstgräs körde kvarten längre än "de stora pojkarna" och avslutade men några bustuffa löpintervaller. Riktigt roligt att se intensiten i löpningarna och kubbningen i det ena löpheatet mellan Erik Åkerlind och Rikard Klarén om vem som skulle vara först i spåret. Hugget som stucket och utvecklande.   
 
Måndagens bildgåta har förbryllat en del. Flera synpunkter har lämnats, men i bloggkommentaren är det bara signaturerna M och Q som vågat torgföra sina tankar. Kluriga och fiffiga förslag i sig, men inte helt enligt mina hjärnvindlingar... M:s briljanta förslag om att bild nr 2 var en utspark av Wastå känns om en kommande klassiker på Guldfågeln Arena. Undrar vad Torsåstuppen tycker om detta klargörande. Här kommer "mina rätta lösningar". Bilderna finns som sagt i måndagsbloggen. 
 
1 = Odiskutabelt en luftduell
2 = Från Sebastian Larssons fötter i Birmingham slås riktigt djävla bra bananinlägg
3 = En riktig luring, på bilden visas ett fängelse, ett fängelse kan med andra ord beskrivas som ett straffområde
 
Sug på dom svaren. Återkommer lite längre fram med fler bildgåtor / BloggarBill
 

1 kommentar:

M sa...

Det är bara att känna sig överlistad och komma igen! Hoppas på fler gåtor framöver...