måndag 17 januari 2011

Det ser bra ut...........



"Silly Season" är vanskligt att presentera i januari månad men om man ser till det som hänt till dags datum måste man konstatera att det ser bar ut. Utan att spänna bågen allt för hårt så kan vi nog sikta ganska högt.

värvningsfronten och nuvarande trupp ser Oskarshamn ut som aspiranter till serieseger men sen vet i katten?

Ryssby har gjort ett par namnkunniga klipp i spelare från Division två laget Ljungby annars ser det ut som vanligt i den västra delen av serien. Man byter spelare mellan varandra enligt tradition men någon nivåhöjning är det inte. Alstermo har tagit till sig fyra nya namn men ingen som man höjer ögonbrynen för. Dock är ju laget bra och har rutin så dom kommer nog ligga högt.

Våra lokalkonkurenter då?

Nybro tappar och får en del nya men känns som om dom måste stå på tillväxt ett år. Tappar man också Tommy Pettersson till Lindsdal så????

Färjestaden har samma tendens där man tappar så gott som hela centrallinjen där Tom Karlssons skada är ett stort avbräck. Visserligen har man ett ungt och välspelande lag men nyförvärven skrämmer inte. Qvist för visso men det är en sak att vara bra inomhus än att vara det när det verkligen gäller.

Vi själva då? På pappret har vi nog knutit till oss de bästa nyförvärven. Tre stycken från Division 2 inger både förhoppningar och respekt. Lägg också till att våra "Gossar" blivit ett år äldre och vet nu vad som krävs i trean. Nu är det upp till Herr Gunnarsson att förvalta kapitalet så att det förräntar sig. I skrivande stund är det nog inte allt för djärvt att spänna bågen högt, en topp fyra låter inte helt omöjligt men mycket kan hinna förändra sig till april.

Inga kommentarer: