lördag 1 januari 2011

Välkommen

Fantastiskt. Idag den 1 januari 2011 ser BergaBloggen dagens ljus för första gången.
Som stolt förälder kan man bara säga:
- Välkommen till världen BergaBloggen
 
Jag och bloggarbroder Bull kommer att följa våra blåvita hjältar i medgång och motgång. Vi kommer helt enkelt att göra er vardag lite blåvitare. Vi kommer att ställa frågorna och vi kommer att ge svaren. Frågor som med stor sannolikhet kommer att besvaras under säsongen är:
Vad är det för likhet mellan Simon "Släggan" Gustafsson och en burk grön målarfärg? Hur många överstegsfinter gör Patrik Rydasp under 90 min? Vilken målgest kommer Albin "Vesslan" Carlsson att praktisera under året och vilket av Bergas nyförvärv har bäst sångröst (segersång, segersång, segersång...)?
 
Igår var det inomhuscup i Sporthallen... våra Bergalirare brukar sällan rosa marknaden på parkettgolv. I går två riktigt hyggliga insatser och en rejäl genomklappning. Vet att broder Bull var på plats och han kommer säkert att ge sin syn på saken här i bloggen och om varför just Färjestaden tog hem trofén. Lita inte för mycket på hans omdöme dock, det sviktar betänkligt ibland...
 
Ordförande Mårtensson var som vanligt på plats i sporthallen, men för ovanlighetens skull satt han inte parkerad på plats 788 högst upp på höger läktare. VIP-platsen var nämligen snodd av Madesjö-Märta, en av morsorna till segrarna i damturneringen. Ordförande visade stor ödmjukhet och höll god min.
 
Gott Nytt År, förresten / BloggarBill
 
 
P.S. Även om vi vet bäst. Kommentera gärna inläggen, så att det blir lite drag under galoscherna.

Inga kommentarer: